Kataloger

+47 901 07 544

Her ser du noen av våre leverandører. 

Mange produkter ligger i dag i nettbutikken vår, men det er ofte bedre å titte på siden til leverandørene.


SKYDDA

 

Skydda er vår leverandør av arbeidsbekledning og utstyr. Her får du også hodevern, øyevern, åndedrettsvern, hørselvern, hansker, sko, fallsikring, førstehjelpsutstyr og masse mere. Hygieneprodukter harde det meste av også.

Av merker har de L.brador, Blåkläder, Guide, 3M, Uvex, Zekler og massa flere. Ta en titt på siden deres.

Prisene på hjemmesiden er veiledende eks.mva.


FRISTADS

 

Fristads har levert arbeidsklær siden 1925, og det kan de også.

Deres mål er å utstyre deg for alle potensielle utfordringer du måtte møte på, slik at du kan sikte høyere og yte maksimalt.

De har et stort utvalg av arbeidstøy, og noe profilklær også.


ADLER

 

ADLER Czech, a.s. er en av de ledende leverandørene av salgsfremmende tekstiler i Tsjekkia og i Europa. De har et enormt utvalg av produkter, enten det er fokus på høy kvalitet, eller det er mest fokus på å holde kostnadene så lave som mulig. Deres merker MALFINI®, MALFINI Premium®, Piccolio og arbeidsklær RIMECK® distribueres til 19 europeiske land, og med rask levering til nabolandene. Dette forenkles av et moderne, fullt automatisert logistikk senter i Ostrava. SJ Profilering & Design er enerådene leverandør av produktene til Adler i Norge, og er meget stolte av det. Deres lager i Ostrava har til enhver tid 25 millioner produkter på lager, og sender daglig ut 250.000 produkter til det Europeiske markedet. Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.


TRACKER

 

Felles for samtlige plagg i kolleksjonen, er at alle detaljer, ned til den minste søm er ivaretatt, og er gjenstand for en kontinuerlig kontroll gjennom hele produksjonsprosessen. Den kontinuerlige kvalitetssikringen er med på å sikre at varene holder en høy kvalitet som vil fungere i bruk og vask i lang tid. Tracker-produktene er laget for å fungere som positive budskapsbærere når sterke merkenavn og deres budskap skal festes til klesplagg eller reiseeffekter, og benyttes til merkevarebygging, eller rett og slett som arbeidstøy. Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.


NEW WAVE

 

New Wave er vår leverandør av profilklær, men har også arbeidsklær og treningstøy.

De har merker som Clique, Projob, Jobman, CRAFT, Cottover, DAD, og masse flere.

Anbefaler å ta en titt på hjemmesiden deres for å se på det gode utvalget de har der.

SEND OSS EN HENVENDELSE OM DU IKKE FINNER NOE DU LIKER HER. FLERE KATALOGER KOMMER ETTERHVERT :-)

Kontakt oss

 

Gudbrandsdalsvegen 923, 2640 Vinstra


Telefon: 901 07 544


Ønsker du å kontakte oss på mail må du bruke

kontaktskjema som du finner her.

 

Copyright © SJ Profilering og Design AS