Kataloger

+47 901 07 544

Våre Kataloger


Her ser du noen av våre leverandører.

Vi har de fleste andre også. Og de vi ikke har, skaffer vi.


L.BRADOR

 

L.Brador er den innovative nykommeren i Norden når det kommer til arbeidsklær og arbeidssko. Med stort fokus på funksjon, passform og følelse utfordrer de vedtatte sannheter og tenker på nytt. I 2012 revolusjonerte de bransjen ved å tilby smidighet og komfort takket være stretchmateriale i buksene. L.Brador tilbyr en mengde arbeidsklær og sko for ulike bransjer, og du kan forvente deg høy kvalitet kombinert med smarte funksjoner, elegant stil og best mulig passform. Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.


SYNFIBER

 

De lager ikke bare slitesterke, funksjonelle og komfortable arbeidsklær og vernesko av høy kvalitet. De lager klær som er skreddersydd ditt arbeid, så du kan jobbe trygt og effektivt, og levere det du skal ha fokus på: Godt håndverk. Synfiber ble grunnlagt i Sogn i 1963. Deres vernesko og arbeidsklær har siden den gang blitt utviklet i Norge og er tilpasset våre nordiske forhold og din hverdag. I tillegg til deres brede utvalg av arbeidsklær og vernesko under merkenavnet Synfiber, utvikler de klær og sko for kjente internasjonale merkenavn som John Deere, Massey Ferguson, Kox og Stihl, som alle har spesialtilpassede klær fra Synfiber.Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.


ADLER

 

ADLER Czech, a.s. er en av de ledende leverandørene av salgsfremmende tekstiler i Tsjekkia og i Europa. De har et enormt utvalg av produkter, enten det er fokus på høy kvalitet, eller det er mest fokus på å holde kostnadene så lave som mulig. Deres merker MALFINI®, MALFINI Premium®, Piccolio og arbeidsklær RIMECK® distribueres til 19 europeiske land, og med rask levering til nabolandene. Dette forenkles av et moderne, fullt automatisert logistikk senter i Ostrava. SJ Profilering & Design er enerådene leverandør av produktene til Adler i Norge, og er meget stolte av det. Deres lager i Ostrava har til enhver tid 25 millioner produkter på lager, og sender daglig ut 250.000 produkter til det Europeiske markedet. Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.

Kontakt oss

 

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 923, 2640 Vinstra

Email: post@sj-design.no

 

Telefon: 901 07 544


TRACKER

 

Felles for samtlige plagg i kolleksjonen, er at alle detaljer, ned til den minste søm er ivaretatt, og er gjenstand for en kontinuerlig kontroll gjennom hele produksjonsprosessen. Den kontinuerlige kvalitetssikringen er med på å sikre at varene holder en høy kvalitet som vil fungere i bruk og vask i lang tid. Tracker-produktene er laget for å fungere som positive budskapsbærere når sterke merkenavn og deres budskap skal festes til klesplagg eller reiseeffekter, og benyttes til merkevarebygging, eller rett og slett som arbeidstøy. Ikke alle produkter er med i katalogen så titt gjerne på leverandørens hjemmeside.

SEND OSS EN HENVENDELSE OM DU IKKE FINNER NOE DU LIKER HER. FLERE KATALOGER KOMMER ETTERHVERT :-)

Copyright © All Rights Reserved